Kalória Newcastle-ben Brown Ale

Tartalomjegyzék:

Videó: Kalória Newcastle-ben Brown Ale

Videó: Kalória Newcastle-ben Brown Ale
Videó: ТБП: Newcastle Brown Ale и горбуша (Меридиан) 2023, Lehet
Kalória Newcastle-ben Brown Ale
Kalória Newcastle-ben Brown Ale
Anonim

Double-check the calories before you drink too many beers.

Like other forms of alcohol, beers such as Newcastle Brown Ale contain calories that can add up quickly when you have more than one or two in a sitting. Generally speaking, beer contains anywhere from 50 to 150 calories per 12-ounce serving - or the amount in a standard-sized beer bottle-and the calories in Newcastle Brown Ale falls squarely into that range with 131 calories per bottle.

Tip

Each 12-ounce bottle of Newcastle Brown Ale has 131 calories.

Calories in Newcastle Brown Ale

Newcastle Brown Ale is part of the Heineken USA portfolio. According to the company, the ale is made from water, malted barley, malted wheat, maltose syrup and hops. The calories in the beer come from the alcohol, which contains 7 calories per gram, and the carbohydrates, which contains 4 calories per gram. Newcastle Brown Ale is 4.7 percent alcohol by volume (ABV), and each 12-ounce bottle has 131 calories and 10 grams of carbohydrates.

Calories in Other Beers

Legally, breweries are not required to disclose the calories or other nutritional information in alcoholic beverages, though there is a movement to change that. However, there's an easy way to get a general sense of the calorie content of a beer: Beers that have a higher ABV have more calories, while lower-ABV beers contain fewer calories.

The calorie count for a 12-ounce serving of some popular beers include:

  • Blue Moon calories: 168
  • Budweiser calories: 145
  • Coors Light calories: 102
  • Guinness Draught calories: 147
  • Heineken calories: 142
  • Miller Lite calories: 96

Palack helyett egy pintes pohárból történő ivás több kalóriát jelent.

Okos döntések meghozatala

Mint minden más életben, a sört és más alkoholtartalmú italokat is mértékkel kell élvezni, amelyet a 2015–2020-as étrendi irányelvek az amerikaiak számára úgy határoznak meg, hogy nőknek napi egy ital, férfiaknak pedig két ital.

Ami a sört illeti, egy italt 12 folyadék unciának, 5 százalékos ABV-nek tekintenek, ami valamivel magasabb, mint a Newcastle Brown Ale ABV-je. Összehasonlításképpen egy italt 5 uncia 12 százalékos alkoholnak, például bornak, vagy 1,5 uncia 80 desztillált szesznek is tekintenek.

Annak elkerülése érdekében, hogy egy ülésben túl sok folyékony kalóriát fogyasszon, kövessen néhány okos ivási tippet.

  • Ha olyan sört szeretne inni, amely magasabb ABV-értékű, öntsön kisebb adagot, például 12 uncia helyett 8 unciát, hogy a kalóriákat kordában tartsa.
  • Ne feledje, hogy egy korsó pohár - amit gyakran kapnak egy étteremben - 16 uncia. Ezért a korsó sör több összes kalóriát fog tartalmazni, mint egy 12 uncia üveg sör. Egyes éttermek még nagyobb adagokban kínálnak sört, például 22 uncia öntettel. Ebben az esetben a Newcastle Brown Ale kalóriája körülbelül 240 kalóriát tartalmazna.
  • Tartson egy kis szünetet minden ital között, hogy elfogyasszon egy pohár vizet. Ez segíthet a hidratálás fenntartásában, és ellensúlyozhatja az alkohol hatásait.

Hogyan befolyásolja az ivás a súlyát

Az olyan sörfogyasztás, mint a Newcastle Brown Ale, nemcsak a kalóriaszám miatt, hanem a szervezet alkoholfogyasztása miatt is befolyásolja a súlyát. Amikor alkoholt fogyaszt, a Clevelandi Klinika szerint a teste minden más előtt lebomlik - és az alkoholt is energiára használja fel minden más előtt. Ez azt jelenti, hogy a tested energiát használ az alkohol helyett a zsírraktárak égetése helyett.

Ezen túlmenően, ha túl sok sör elfogyasztása esetén tipp lesz, rossz étkezési döntéseket hozhat. Ha józan vagy, hajthatatlan lehetsz, hogy vacsorához salátát fogsz fogyasztani, miután hazaértél a boldog órától a barátaiddal. Néhány ital után azonban ez a kedvezményes happy hour étel menü nagyon jól néz ki - és a következő dolog, amit tudsz, nachókat és forró szárnyakat osztasz a csoporttal.

A téma által népszerű