Hogyan Együnk Napi 7 Kis ételt

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Együnk Napi 7 Kis ételt

Videó: Hogyan Együnk Napi 7 Kis ételt
Videó: Hogyan ajánljuk fel az ételt Krisnának? 2023, Június
Hogyan Együnk Napi 7 Kis ételt
Hogyan Együnk Napi 7 Kis ételt
Anonim

Egy könnyű, kicsi étkezés 2-3 óránként, ez az út.

A DiagnoseMe.com szerint a kicsi, gyakori étkezés elfogyasztása segíthet az éhség elhárításában. Ez pedig megakadályozza, hogy a test éhezési módba kerüljön, és a kalóriákból, mint védekező mechanizmusból tartsa magát. A kis étkezések gyakori időközönkénti fogyasztása szintén stabilizálja a vércukorszintet. Ez nemcsak stabil szinten tartja az energiaszintjét, de segíthet a cukorbetegség megelőzésében is.

1. lépés

Hozzon létre egy ütemtervet, amely segít megtalálni az enni szükséges időpontokat. Az ütemezésnek nem kell túl szigorúnak lennie. Például az étkezést két reggel közepén, vagy 9:00 és 10:00 között ütemezheti. Adjon magának némi rugalmasságot, hogy elszámolhasson a váratlanokkal, legyen szó forgalmi dugókról vagy késői előadásról a munkahelyen.

2. lépés

Egyél az első étkezésből a lehető leghamarabb, miután felébredt. Minél tovább vársz, annál nehezebb hét ételt enni egy nap alatt. Például, ha átlagosan napi nyolc órát alszol, akkor ez azt jelenti, hogy ébren kell étkezned 2,2 óránként. A reggeli korai elfogyasztása megkönnyíti mind a hét étkezés elférését.

3. lépés

Kitalálja, hogy hány kalóriát kell megennie naponta, majd ossza fel ezt hét étkezésre. Használhat egy olyan számológépet, mint amely a FreeDieting.com webhelyen található, hogy segítsen meghatározni a kalóriaigényt az életkora, a neme, valamint a súlygyarapodás, -vesztés vagy -megtartás alapján. Például, ha az ajánlott bevitel napi 2 000 kalória, minden egyes kis étkezésnek körülbelül 285 kalóriának kell lennie.

4. lépés

Tartson magával ételt, vagy fedezze fel a körülötte lévő éttermeket, így ebédidőben egyetlen ételt vásárolhat, majd feloszthatja a délutáni étkezésekre. Valószínű, hogy nem fog tudni kétóránként időt szánni az evésre, főleg, ha éppen munkában van. Attól függően, hogy mennyi kalóriának kell lennie az étkezésének, könnyen hordozható dolgok közé tartoznak a kis szendvicsek vagy pakolások, gyümölcsök, hummuszápos zöldségek, joghurt, alacsony zsírtartalmú mozzarellabot, keksz és mogyoróvaj, vagy akár egy marék dió.

A téma által népszerű