Tabletták, Amelyek Gyorsan Híznak

Tartalomjegyzék:

Videó: Tabletták, Amelyek Gyorsan Híznak

Videó: Tabletták, Amelyek Gyorsan Híznak
Videó: Nem tudsz hízni? - Így tömegelj (akár edzel, akár nem) 2023, Lehet
Tabletták, Amelyek Gyorsan Híznak
Tabletták, Amelyek Gyorsan Híznak
Anonim

Orvosa súlygyarapodási tablettákat írhat fel Önnek.

Akár súlyt akar hízni, hogy kitöltse a farmert, vagy hogy bizonyos vágást végezzen egy sportcsapat számára, fontolóra vehette a súlygyarapodás kiegészítésének bevételét. A súlygyarapodó tabletták segíthetnek abban, hogy gyorsan összegyűjtse a fontokat, de egészségügyi kockázatokkal járhat. Súlygyarapító tabletta bevétele előtt beszéljen kezelőorvosával.

Metiltesztoszteron

A metiltesztoszteron növeli a tesztoszteron termelést a Drugs.com szerint. Bár ezt a gyógyszert nem írják elő súlygyarapodás céljából, sok sportoló használja a metiltesztoszteront erre a célra - írja a MayoClinic.com. Étellel vagy anélkül is bevehető, de ha gyomorrontás lép fel, ételt ajánlanak ennek a mellékhatásnak a ellensúlyozására. Nagyon fontos, hogy kövesse az orvos vagy a gyógyszerész utasításait. A súlygyarapodás súlyos mellékhatásként szerepel a Drugs.com szerint, súlyos allergiás reakcióval, testrészekkel, fájdalommal és szokatlan véraláfutásokkal vagy vérzéssel együtt. A metiltesztoszteron kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel, például cukorbetegség gyógyszerekkel.

Oxandrolone

Az Oxandrolone-t, egy anabolikus szteroidot általában azoknak írják fel, akiknek súlyt kell hízniuk műtét, sérülés vagy olyan betegség miatt, mint például a csontritkulás, a MedlinePlus szerint. Általában az oxandrolont egészséges táplálkozással és testedzési programmal együtt használják a súlygyarapodás növelésére. Úgy működik, hogy növeli a szervezet által termelt fehérje mennyiségét, ami segít nagyobb izomtömeg és ezáltal nagyobb súlygyarapodásban. Azok az orvosok, akik oxandrolont írnak fel, általában elrendelik a betegeknek, hogy két-négy hétig vegyék be a gyógyszert, attól függően, hogy mekkora súlyra van szükséged. Orvosa rövid idő elteltével új receptet írhat ki, ha fogyni kezd, ahelyett, hogy fenntartaná a már megszerzett súlyt.

Oxymetholone

A németországi Essen Egyetem Bőrgyógyászati Tanszéke tanulmányt végzett az oximetolon súlygyarapodás hatékonyságának tesztelésére HIV-ben szenvedő betegeknél. Három személycsoportot teszteltünk. Az első csoport csak oximetolont, míg a második csoport oximetolont szedett a szteroid ketotifennel együtt. Az utolsó tesztcsoport egyáltalán nem szedett terápiás gyógyszereket. A vizsgálat eredménye arra a következtetésre jutott, hogy az oximetolon hatékonyabb, ha önmagában alkalmazzák a súlygyarapodást, mint más, a súlygyarapodást támogató gyógyszerek alkalmazásával. Azok a tesztalanyok, akik csak oximetolont használtak, nyolc hét alatt az eredeti kiindulási súlyuk valamivel több mint 14 százalékát hízták.

A téma által népszerű