Egyéb Felhasználások Aranyér Krém

Tartalomjegyzék:

Videó: Egyéb Felhasználások Aranyér Krém

Videó: Egyéb Felhasználások Aranyér Krém
Videó: Krónikus végbélnyílás-fisszúra és aranyér | HáziPatika 2023, Június
Egyéb Felhasználások Aranyér Krém
Egyéb Felhasználások Aranyér Krém
Anonim

Használjon aranyér krémet a szem alatti karikák és az arc ráncainak csökkentésére.

A helyi hidrokortizon krém hatékony a duzzadt, gyulladt végbél aranyér kezelésében, de jó eredményeket érhet el az aranyér krém használatával is, hogy csökkentse a duzzanatot más helyeken. Az aranyér elleni krémek gyártói nem támogatják termékeik alternatív felhasználását, ezért legyen óvatos, ha az aranyér elleni krém bármely más alkalmazási módját kipróbálja. Kerülje a krém bejutását a szemébe vagy a szájába, és az irritáció elkerülése érdekében ne használjon nagy mennyiségű aranyér krémet hosszabb ideig. Mielőtt bármilyen célra megkísérelné használni az aranyér elleni krémeket, konzultáljon orvosával.

Csökkentse a sötét szem alatti karikákat

Az aranyérkezelés honlapján az áll, hogy a vény nélkül kapható aranyér krém hatékonyan küzd a szem alatti karikák sötét megjelenése ellen. Vigyázzon, amikor a krémet a szemkörnyékére alkalmazza. Az aranyér krém megég, ha a szemébe kerül. A legjobb eredmény elérése érdekében mossa meg és szárítsa meg az arcát, majd az ujjbegyeivel vigye fel finoman a krémet a szemére. Hagyja bőrén 20 percig felszívódni a krémet, majd öblítse le az aranyér krémet, és szárítsa meg az arcát. A szem alatti terület puha lesz, és a puffadtság csökken, miután az aranyér krémet helyileg alkalmazta.

Lessen hibás duzzanat

Bár az aranyér krém nem hatékony az arcfoltok felszámolásában, a krémben található gyulladáscsökkentő tulajdonságok segíthetnek csökkenteni a pattanások megjelenését. Az aranyérkezelés weboldala kijelenti, hogy az aranyér krémet helyileg használhatja a pattanásokon a duzzanat csökkentése és a kitörések méretének csökkentése érdekében.

Javítsa az izom megjelenését

Az ABC News webhelyének egyik cikke kimondja, hogy aranyér krém alkalmazása a mellkasra és a derékra izmosabbá teheti Önt. Az aranyér krém vizet von le a bőrből, és csökkenti a duzzanatot és a duzzanatot. A testépítők gyakran aranyér krémet alkalmaznak ferde izmaikra, hogy a felesleges víz eltávolításával megkíméljék a bőrt az izmokon.

Csökkentse a ráncokat

Az aranyérkezelő weboldal szerint az arc ráncait, például a homlokvonalakat segíthetik az aranyér krém helyi alkalmazásai. Ha kis mennyiségű aranyér krémet alkalmaz a ráncaira, feszesebbé teheti a bőrt, és csökkentheti a finom vonalak láthatóságát az arcán.

Kezelje a megfázásos sebeket

Az aranyérkezelés webhelye szerint egy aranyér krémcső segítségével kezelheti a száj körüli herpeszeket. Nem akarja az aranyér elleni krémet használni az ajkán vagy a száj belsejében az irritáció megelőzése érdekében, de ha fájdalmas megfázás van a szája közelében, próbáljon kis mennyiségű helyi aranyér krémet alkalmazni a duzzanat csökkentésére. Hagyja, hogy a krém néhány percig felszívódjon a bőrében, majd törölje le a maradékot, nehogy véletlenül lenyelje a krémet.

A téma által népszerű