Hozzávalók A Coffee Mate-ben

Tartalomjegyzék:

Videó: Hozzávalók A Coffee Mate-ben

Videó: Hozzávalók A Coffee Mate-ben
Videó: Coffee-Mate Peppermint Mocha Creamer REVIEW 2023, Lehet
Hozzávalók A Coffee Mate-ben
Hozzávalók A Coffee Mate-ben
Anonim

A kávé-társnak kevés természetes összetevője van.

30féle lehetőséget kínálva egy kis pizzazz hozzáadásához a kávéhoz. A Coffee-mate nem tejszerű kávékrém 23 rendszeres ízben és hét szezonális ízben kapható. A kávé-mat csökkentett zsírtartalmú, cukormentes, folyékony és por formában kapható. A kávé-társ nem jelentős tápanyagforrás, és az összetevők listáján lehet, hogy a kávé fekete színűvé tételét választja.

Sűrített folyékony kávé-mat

A Coffee-mate folyékony koncentrátumban található összetevők között elsődleges összetevő a cukor, majd a víz és a részben hidrogénezett olaj. Ha egy termék "részlegesen hidrogénezett" állapotot jelent, az azt jelenti, hogy az olaj transz-zsír, amelyről ismert, hogy növeli a szívbetegségek kockázatát. Az összetevők listáján a következő a nátrium-kazeinát és a propilén-glikol. Végül, de nem utolsósorban a dikálium-foszfát és a poliszorbát 60, amelyek elősegítik a Coffee-mate feloldódását a kávéban. A kávé-mat tartalmaz továbbá nátrium-sztearoil-kaktilátot, színezéket, természetes és mesterséges aromákat és szukralózt, amely nem tápláló édesítőszer.

Folyékony kávé-társ

A Liquid Coffee-mate hat szokásos és négy szezonális ízben kapható, valamint zsír- és cukormentes változatban. Az alapanyagok közé tartozik a víz, második összetevőként a kukoricaszirup szilárd anyagai. Ez a termék transz-zsírolajat, nátrium-kazeinátot és dikálium-foszfátot is tartalmaz. Az összes Coffee-mate termék mono- és diglicerideket tartalmaz, az ízesített fajták pedig mesterséges aromát és karragént tartalmaznak. A kukoricaszirup szilárd anyagai lényegében savakkal vagy enzimekkel kezelt kukoricakeményítő. A Közérdekű Tudományos Központ (CSPI) szerint a kukoricaszirup és a kukoricaszirup szilárd anyagai kalória kivételével nem tartalmaznak tápértéket.

Por Kávé-társ

A Powder Coffee-mate 11 ízben kapható, beleértve ízesítés nélküli, cukor- és zsírmentes fajtákat. A Coffee-mate Original por kukoricaszirup szilárd anyagokat, transz-zsíros kókusz- vagy pálmamagolajat, nátrium-kazeinátot és dikálium-foszfátot tartalmaz, amely mérsékli a kávé savasságát. A listán a következő helyen szerepelnek mono- és digliceridek, emulgeálószerek, amelyeket emberi fogyasztásra biztonságosnak tekintenek. A következő a nátrium-alumínium-szilikát; ez az összetevő nátriumot, alumíniumot, szilíciumot és oxigént tartalmaz, és csomósodásgátlóként használják az élelmiszerekben. A kazein a tejben található tápláló fehérje. A kazeinből előállított nátrium-kazeinát sűrítő és fehérítő szer.

Zsírmentes folyékony kávé-társ

Eredeti zsírmentes folyékony kávé-mat ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti zsírral, kivéve a cukrot, a módosított kukoricakeményítőt és a színt, bár nem adja meg, hogy természetes vagy mesterséges színű és só-e. Mivel a zsír általában hozzáadja az ízt, ha egy termék zsírmentes, akkor ízesítéshez gyakran hozzáadják a sót. A dikálium-foszfát, amely szintén megtalálható ebben a krémkészítményben, egy vízoldható só, amelyet megakadályoznak a véralvadás megakadályozására folyékony, nem tejtermékekben.

A téma által népszerű