A Legjobb Edzőeszközök Egy Lakáshoz

Tartalomjegyzék:

Videó: A Legjobb Edzőeszközök Egy Lakáshoz

Videó: A Legjobb Edzőeszközök Egy Lakáshoz
Videó: Hogyan Válassz Jól: Matracot - INSPIRACIOK.HU | Csorba Anita 2023, Június
A Legjobb Edzőeszközök Egy Lakáshoz
A Legjobb Edzőeszközök Egy Lakáshoz
Anonim

A testlabdák nem foglalnak el sok helyet a lakásában.

Ha van lakása, akkor nem valószínű, hogy elegendő helye lenne nagy méretű fitneszeszközök, például elliptikus gépek, lépcsők és nem összecsukható futópadok elhelyezésére. Ha nem az első emeleten lakik, nagy edzőgépek bejutása a lakásába is nehéz lehet. A kompakt kardióeszközök és más edzőeszközök kényelmes lehetőségek a lakók számára.

Összecsukható futópad

Képek
Képek

Összecsukható futópad tárolható a szekrényben, ha nem használják.

Habár a nem összecsukható futópadok valószínűleg nem megfelelőek egy lakáshoz, találhat költségvetés-barát változatokat, amelyek felhajlanak, ha nem használják őket. A hajtogató futópadok jellemzően egy extra csatlakozással rendelkeznek a fedélzet közepén, hogy lehetővé tegyék a gyors és könnyű hajtogatást. A "The Journal of the American Medical Association" folyóiratban megjelent 1996-os tanulmány szerint a futópadok jobban növelhetik az energiafelhasználást, mint bármely más kardio fitneszgép. Azonban, ha komoly futó vagy, a hajtogató futópadok általában nem úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a gyakori futásoknak.

Stabilitás labda

Képek
Képek

A stabilitásgolyók a labdát használó bármilyen testmozgás során használják a központi izmokat, és nem foglalnak sok helyet.

A stabilitásgolyók úgy készülnek, hogy ellenálljanak a testsúlyának. A labdát használó bármilyen típusú gyakorlat során megdolgoztatja a mag izmait. A stabilitási labdán végzett mozdulatok közé tartoznak a ropogások, deszkák és lábemelések. A stabilitásgolyók ellenállási edzést hoznak létre anélkül, hogy súlyzókat és súlyzókat kellene vásárolni. Az izmok erõsségének és állóképességének növelésére szolgáló ellenállástanulás mellett használjon testlabdát az ab izmok nyújtására, felkészülve más mozgásformákra. Ha a labdát nem használják, tárolja a lakás egyik sarkában.

Mini-Stepperek

Képek
Képek

A mini stepper használatával több mint 400 kalóriát égethet el egy óra alatt, és ha elkészült, csúszhat az ágya alá.

A lépcsők általában egy nagy aljzatból, egy konzolból és a hozzá kapcsolt síbotokból állnak. A mini-stepperek a gép pedál részét képezik. Felfelé és lefelé mozgatja a lábát, hogy megmozgassa az alsó test izmait. A mini-stepperek általában lehetővé teszik az ellenállás szintjének megváltoztatását is, hogy megnehezítsék az edzést. A mini-stepperek lehetővé teszik a lépcsőzésre való edzést, akkor is, ha nincs lépcső a lakásban. A Harvard Health Publications szerint egy 155 kg-os súlyú edzés kb. 446 kalóriát éget el egy óra használat alatt. Ha elkészült a felszereléssel, a léptetőt egy lakás szekrényében vagy az ágya alatt tárolhatja.

Ellenállási sávok

Képek
Képek

Az ellenállási szalagok egyszerűen tárolhatók a fiókos fiókban.

Az ellenállási sávok alig használnak helyet, ha nem használják őket. Vásárolhat egy ellenállássávos DVD-t, hogy utasításokat kapjon arról, hogyan kell vele különféle gyakorlatokat végrehajtani. Rögzítse az ellenállási sávot egy székhez vagy a lábához, hogy különböző izomcsoportokat dolgozzon. Az ellenállási sáv kiemelkedő jellemzője, hogy ellenállást hozhat létre anélkül, hogy különféle súlyokban kellene vásárolni és tárolni a súlyzókat. Az ellenállási sáv tartásának megváltoztatása növelheti vagy csökkentheti az edzés nehézségeit.

A téma által népszerű