Mennyit Fogyhatok El Egy év Alatt?

Tartalomjegyzék:

Videó: Mennyit Fogyhatok El Egy év Alatt?

Videó: Mennyit Fogyhatok El Egy év Alatt?
Videó: Mi a közös egy iráni és egy magyar nőben? | VS.hu 2023, Június
Mennyit Fogyhatok El Egy év Alatt?
Mennyit Fogyhatok El Egy év Alatt?
Anonim

With proper diet and regular exercise, you can lose a lot of pounds in a year.

Trying to lose a lot of weight in a short period of time is a bad idea. It's not a healthy approach to weight loss. Worse, if you lose weight fast the odds are very high that you will simply gain back the pounds you lost. So if you are thinking of weight loss in terms of a year, you are on the right track. Slow weight loss can be achieved in a healthy manner and you'll build habits that will help you keep the weight off permanently.

Lose Weight Slowly

A megfelelő táplálkozás és a testmozgás kombinációja segít a fogyásban.

3, 500 kalória hiánynak kell lennie, hogy elveszítsen egy fontot. A fogyás mértéke nem lehet nagyobb, mint 1-2 font. hetente átlagosan. Ez az a cél, amelyet az egészséges táplálkozás és a mérsékelt testmozgás kombinálásával érhet el. Nem kell feláldoznia a táplálkozást vagy túlzásba vinni a gyakorlatot. Egy-két font kevésnek tűnik. Azonban egy év végén 52–104 kg-ot fogyott.

Gyakorlat

Competitive Swimming
Competitive Swimming

Swimming is a good cardio exercise for weight loss.

For good physical and cardiovascular fitness, the average person needs at least 2-1/2 hours per week of exercise such as running, swimming or another aerobic activity. If you want to drop a lot of weight, you should work out more. Moderate exercise is best. For example, a steady jog at 5 mph will burn off the calories without the injury risks of running harder. Including strength training such as weightlifting to build muscle helps you lose weight as well. Muscle burns more calories than fat tissue, so adding a few pounds will actually help take off the fat.

Diet

Csökkentse az alkoholfogyasztást.

Miután teste zsírként tárolta a kalóriákat, a feleslegtől az egyetlen módja annak felhasználása. Ha továbbra is több kalóriát fogyaszt, mint amennyit használ, semmilyen testmozgás nem okoz fogyást. Kezdetnek a legjobb futási tippek azt javasolják, hogy csökkentse az alkohol, a gyorséttermek és a magas kalóriatartalmú ételek, például sütemény és cukorka fogyasztását. Indítson el egy étkezési naplót, így rögzítheti az étel bevitelét és azonosíthatja a problémás területeket. A napi étrend nagyobb részévé tegye a gyümölcsöt és a zöldséget. Egészséges, alacsony kalóriatartalmú étkezési tervek kidolgozásához használja ki a diétát, amely kifejezetten azoknak az embereknek szól, akik fogyni szeretnének. Válasszon tervet az USDA vagy az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma MyPlate-jén alapulva - az USDA korábbi élelmiszer-piramisából származó frissített ajánlások.

Kezelje az életét

woman and personal trainer in gym, with dumbbells
woman and personal trainer in gym, with dumbbells

exercising on a regular basis is essential.

evaluating your own personality and behavior is a big step toward successful weight loss. people often eat when fatigue or a social situation triggers overeating. others respond to stress, loneliness or other strong emotions by eating. if you identify these triggers, you'll be able to better manage your eating behavior. it's also essential that you exercise on a regular basis. losing 50 to 100 lbs. in a year in a healthy way is not only possible, but the slow, steady rate of weight loss is actually the best approach. to be successful, you'll need to make a commitment to long term changes in your eating and exercise lifestyle.

A téma által népszerű