Magas Kalóriatartalmú ételek Hízni Anélkül, Hogy Jól éreznénk Magunkat

Tartalomjegyzék:

Videó: Magas Kalóriatartalmú ételek Hízni Anélkül, Hogy Jól éreznénk Magunkat

Videó: Magas Kalóriatartalmú ételek Hízni Anélkül, Hogy Jól éreznénk Magunkat
Videó: Téli gyümölcsök kalória- és szénhidráttartalma | Mindmegette.hu 2023, Június
Magas Kalóriatartalmú ételek Hízni Anélkül, Hogy Jól éreznénk Magunkat
Magas Kalóriatartalmú ételek Hízni Anélkül, Hogy Jól éreznénk Magunkat
Anonim

High calorie foods may not always be healthiest.

One of the biggest challenges for anyone who is trying to gain weight is how to eat enough extra calories without feeling too full. While increasing portion sizes will provide additional calories, people who don't have large appetites may not find that an effective means for gaining weight. A better way is to focus on incorporating higher-calorie foods into smaller meals and snacks throughout the day.

Focus on Healthy Fats

Az avokádóban magas az egészséges zsírtartalom.

Az étel fehérjéből, szénhidrátokból és zsírból áll, és e három makrotápanyag közül a zsír adja a legtöbb kalóriát. A magas telítetlen vagy egészséges zsírtartalmú ételek segítenek extra kalóriák hozzáadásában, ha hízni szeretnének. Az egészségesebb, magas zsírtartalmú ételek közé tartozik a dió, a vaj, az avokádó és az olajbogyó. Ezek bármelyikének átlagos méretű adagolása további 150 kalóriát adhat hozzá, anélkül, hogy túlságosan tele lenne. Ezenkívül az olíva- és a repceolaj egyaránt szív-egészséges olaj, amely további 120 kalóriát biztosít evőkanálonként. Egy további evőkanál olajat csepegtethet salátába, zöldségbe, burgonyába vagy rizsbe - vagy a grillezett vagy sült húsok tetejére - egy másik módja annak, hogy kissé növelje a kalóriákat anélkül, hogy növelné az elfogyasztott ételek mennyiségét.

Kapcsolja be a fehérjét

Chicken breast
Chicken breast

Chicken is a lean meat.

Lean proteins like egg whites, chicken or turkey breast or white fish are extremely low in calories. Choosing whole eggs, dark poultry meat or fattier fish like salmon, sardines or bluefish adds extra calories without extra quantity. All of these foods are still healthy choices for proteins. Swapping out fat-free dairy foods such as skim milk or nonfat yogurt for higher-fat choices like whole milk, full-fat yogurt or cheese is another way to boost calories.

Snack Smart

A mogyoróvaj jó snack.

Ha étkezés közben túl gyorsan feltöltődik, győződjön meg arról, hogy az étkezések között magas kalóriatartalmú snackeket is tartalmaz. A jó választás a szárított gyümölcsökkel, diófélékkel és étcsokoládéval, mogyoróvajjal vagy sajttal, teljes kiőrlésű kekszekkel vagy kenyérrel, vagy hozzáadott olívaolajjal készített, chipshez tálalt guacamole. Bármikor három-négy órát meghaladó időtartam van étkezések között, és feltétlenül lefekvés előtt, fogyasszon harapnivalót a súlygyarapodáshoz

Fokozza az italokat

smoothies strawberry, banana and kiwi
smoothies strawberry, banana and kiwi

smoothies are a healthy way to get a lot of calories.

instead of water with meals, drink 100 percent juice or milk, which adds calories. adding a scoop of protein powder or even dried milk powder to a glass of milk helps to boost its calories even further. whip up smoothies or frappes for dessert or a bedtime snack. they can be calorie-packed by mixing in fruit, a scoop of peanut butter, protein powder and higher-fat yogurt or ice cream.

A téma által népszerű