A Legjobb Gyalogos Cipő Elhízott Emberek Számára

Tartalomjegyzék:

Videó: A Legjobb Gyalogos Cipő Elhízott Emberek Számára

Videó: A Legjobb Gyalogos Cipő Elhízott Emberek Számára
Videó: Majka X Curtis X Király Viktor - Füttyös 2023, Lehet
A Legjobb Gyalogos Cipő Elhízott Emberek Számára
A Legjobb Gyalogos Cipő Elhízott Emberek Számára
Anonim

A kaliforniai orvostudományi egyesület orvosai arról számolnak be, hogy a gyaloglás az egyik legjobb testedzési forma a fogyáshoz. A séta segíthet a kalóriák elégetésében, valamint az anyagcsere, a vércukor- és koleszterinszint szabályozásában. Míg a gyaloglás ideális gyakorlat az elhízott emberek számára, a kényelem és a biztonság szintje nagymértékben függ a legjobb sétacipő viselésétől.

New Balance 793

Az elhízott emberek számára a legjobb sétacipő jól illeszkedik és jól érzi magát a boltban, amikor felpróbálja őket. A New Balance számos sétacipőt hordoz, amelyek ideálisak az elhízottak számára. A 793-as sorozat extra párnázást biztosít a sípcsont sín és más sérülések elkerülése érdekében. A nehezebb sétálók gyakran szembesülnek olyan láb- és egyensúlyproblémákkal, amelyek további támogatást igényelnek a sétacipőjükben - jelentik a Podiatria Intézet orvosai. A New Balance további lengéscsillapítást és az úgynevezett "Stabilitás Web" -et biztosít, amely biztosítja az optimális illeszkedést és támogatást, amely segíthet a láb és a boka stabilizálásában járás közben. A túlsúlyos embereknek nagyobb a veszélye, hogy járás közben elfordítják a bokájukat, vagy egyéb sérüléseket tapasztalnak, ha nincs elegendő bokatámasz a sétacipőben - jelentik a washingtoni Foot & Boka Center orvosai. A New Balance 576 sorozat a szabadalmaztatott Walking Strike Path talppal készült, amely további stabilizáló funkciókat is biztosít, amelyek segítenek az elhízottaknak az állandó járás fenntartásában.

Drew Férfi Force Walking Cipő

Az elhízott emberek gyakran duzzadnak a lábaktól - jelentik a kaliforniai orvostudományi egyesület orvosai. Drew két kivehető talpbetéttel gyalogos cipőt gyárt, amelyek szélesebb lábak befogadására szolgálnak, hozzáadott mélységgel és dupla mélységgel. Az extra párnázat segíti az egyes lépések párnázását. A Drew Men's Force Walking Shoes talpbetéteinek antimikrobiális védelme van, amelyek megakadályozhatják az izzadt lábak nedvesedését és forróságát. A Drew gyalogos cipők extra széles gumitalppal készülnek a stabilitás elősegítése érdekében. A Belgyógyászati Intézet orvosai arról számolnak be, hogy az elhízott emberek nagyobb kockázatot jelentenek a leesett ívek miatt, amelyeket megfelelő járócipővel kell kezelni. A Drew sétacipőknek edzett acélszáruk van, amely erős ívtartást nyújt.

Springboost Tour túracipő

Az elhízott embereknek, akiknek boltozata leesett, vagy akik meg akarják akadályozni ezt az állapotot, megfelelő cipőben kell lenniük. A sétacipőben egy beépített boltív párnázható további párnázással a kényelem érdekében. A Springboost Tour Walking cipő extra ívtartóval és kissé alacsonyabb sarokkal rendelkezik, hogy az elhízott sétálók megfelelő testtartást biztosítsanak járás közben. A Springboost a talpban speciális felszívódási babokkal büszkélkedhet, amelyek növelik a lábizmok használatát járás közben, így az edzés is hatékonyabbá válik.

Dr. Scholl sétacipője

Az elhízottak számára stabil cipő nem teszi lehetővé a láb mozgását vagy csavarodását a cipő belsejében. Bár könnyebben becsukható, a túracipő tépőzáras nyakkendői is a legjobban beállíthatók, hogy a lábak szorosan a helyükön legyenek. Dr. Scholl férfi és női sétacipője tépőzáras záródással és három szintű talpbetéttel rendelkezik a párnázás érdekében. A ChiroWeb kiropraktikusai szerint az elhízott nők közel 88 százaléka túl kicsi járócipőt visel, instabilitást biztosítva, ami kényelmetlenséghez és további láb- és hátproblémákhoz vezet. Dr. Scholl sétacipője fél méretben és extra széles szélességben kapható a legjobb illeszkedés érdekében. Dr. Scholl sétacipőjén a nyelv párnázott, csakúgy, mint a bokakupák a nagyobb kényelem érdekében.

Ez vészhelyzet?

Ha súlyos orvosi tüneteket tapasztal, kérjük, olvassa el az Országos Orvostudományi Könyvtár azon tüneteinek listáját, amelyekre sürgősségi orvosi ellátásra van szüksége, vagy hívja a 911-es telefonszámot. Ha úgy gondolja, hogy COVID-19-e van, használja a CDC Coronavirus önellenőrzőjét.

A téma által népszerű