Melyek A Legjobb Cipők A Futópadon Való Futáshoz?

Tartalomjegyzék:

Videó: Melyek A Legjobb Cipők A Futópadon Való Futáshoz?

Videó: Melyek A Legjobb Cipők A Futópadon Való Futáshoz?
Videó: Vozár Attila futó cipõ Nike Air Zoom Vomero 10 bemutatása! 2023, Lehet
Melyek A Legjobb Cipők A Futópadon Való Futáshoz?
Melyek A Legjobb Cipők A Futópadon Való Futáshoz?
Anonim

A futópadon futás egészen más, mint a kinti futás abban, hogy a futópadon való futáshoz nincs szükség előre mozgásra. Mivel a futás csak a függőleges elmozdulást érinti, a futópad futói általában erősebben viselik cipőjük sarkát. Számos vezető futócipő-gyártó cég kifejezetten futópadon való futásra tervezett cipőket gyárt. Ezek közé tartozik még a párnázás a sarokban.

Asics GEL-futópad

A futópadra jellemző cipőt gyártó cégek egyike az Asics, a GEL-futópadjával. Ennek a cipőnek több csillapítása van a sarokban, különösen kifelé, mivel a futópad futói általában nagyobb nyomást gyakorolnak az oldalsó sarokra. Ezenkívül a futópad futói általában nem gyakorolnak akkora nyomást a lábujjakra. Ezért az Asics korlátozta a lábujjakban lévő gél mennyiségét, hogy könnyebb legyen a cipő. Végül az Asics honlapja szerint a kizárólagos szellőzőnyílások növelik a keringést, és az "ütésvezető rendszer" természetes járásra ösztönöz.

Reebok

A LoveToKnow.com a Reebok trióját ajánlja. A Trinity KFS (Kinetic Fit System) rengeteg tapadással rendelkezik, és támogatást és rugalmasságot biztosít. A Cushioning IV rengeteg párnázással rendelkezik, innen ered a neve, és sok hálóval rendelkezik, amelyek segítenek a láb hűvösségében. Az Ultra KFS, hasonlóan a Cushioning IV-hez, bőségesen párnázott a zokni bélésében és a sarkában, amely Reebok szerint "lágyítja az ütést, lehetővé téve a futó számára mérföldek és mérföldek megtételét".

Nike

A LoveToKnow.com emellett ajánl egy pár Nike-t, hogy segítsen javítani a futópadon való futást. A Nike Zoom Equalon tokozott sarka és "Zoom Air" egysége van, mindkettő sok párnázást biztosít. A Nike szerint a Zoom Equalon nagyszerű cipő azoknak, akik túlsúlyosak (befelé gördítik a lábukat). Az Air Max Moto-t olyan távfutóknak tervezték, akik kissé alul- vagy kissé túlsúlyosak; a lábfejben is kissé szélesebbre van építve, hogy kényelmet nyújtson futás közben.

A téma által népszerű